Popravilo toplotne črpalke za sanitarno vodo

Se vam je pokvarila toplotna črpalka za ogrevanje ali za sanitarno vodo? Ni problema! Pokličite naše serviserje na 041 414 078 pošljite email na info@hisni-aparati.eu ali izpolnite obrazec na podstrani kontakt.

Z našim serviserjem toplotnih črpalk se boste dogovorili za ustrezen termin. Prosimo, da našemu serviserju podate čimveč informacij v zvezi z okvaro. Naši serviserji vas bodo obiskali še isti dan.

Popravljamo toplotne črpalke za sanitarno vodo in ogrevanje blagovnih znamk Daikin, Gorenje, Mitsubishi, CoolWex, Grundfos, Atlantic, Termotehnika, Ivt, Panasonic, Sanden, Sundez, Kronoterm, Viessmann, Hitachi, Fujitsu, LG, Atlas…

Toplotne črpalke za sanitarno vodo ali ogrevanje so tehnično dovršene naprave, ki so izpostavljene raznim vremenskim pogojem in prahu, zato je vzdrževanje oziroma popravilo za brezhibno delovanje in dolgo življenjsko dobo črpalke nujno potrebno. Z rednim servisiranjem zagotavljamo visok izkoristek toplotne črpalke, zmanjšamo stroške električne energije in se hkrati izognemo okvaram, ter stroškom popravil.

Vzdrževana toplotna črpalka porablja veliko manj električne energije in deluje brez problemov takrat, ko jo najbolj potrebujete.