Se vam je pokvarila klima ali toplotna črpalka? Ni problema! Pokličite naše serviserje na 041 497 377 ali pošljite email na info@hisni-aparati.eu.

Z našim serviserjem klim in toplotnih črpalk se boste dogovorili za ustrezen termin. Prosimo, da našemu serviserju podate čimveč informacij v zvezi z okvaro. Naši serviserji vas bodo verjetno obiskali še isti dan.

Popravljamo klime in toplotne črpalke za sanitarno vodo in ogrevanje blagovnih znamk Daikin, Gorenje, Mitsubishi, CoolWex, Grundfos, Atlantic, Termotehnika, Ivt, Panasonic, Sanden, Sundez, Kronoterm, Viessmann, Hitachi, Fujitsu, LG, Atlas…

Klime in toplotne črpalke so tehnično zelo dovršene naprave, ki so izpostavljene različnim vremenskim pogojem in prahu, zato so nujna redna vzdrževanja oziroma popravila za brezhibno delovanje in dolgo življenjsko dobo črpalke. Z rednim servisiranjem zagotavljamo visok izkoristek toplotne črpalke, znižamo stroške električne energije in se hkrati izognemo večjim okvaram, ter stroškom dragih popravil.

Dobro vzdrževana klima ali toplotna črpalka porablja manj električne energije in deluje brez problemov takrat, ko jo najbolj potrebujete.
Pokličite zdaj...